Cambodja Reizen Angkor Wat
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Cambodja-reis

… en bewonder het mystieke boeddhistische tempelcomplex Angkor Wat bij zonsopgang. Maak nieuwe vrienden tijdens een bezoek aan een school op het platteland, dompel je onder in de oorlogsgeschiedenis in Phnom Penh of relax op de witte zandstranden in het zuiden. Tijdens onze Cambodja rondreizen slaap je in sfeervolle stadshotels, bungalows aan het strand of bij een vissersfamilie op de machtige Mekong. Wij regelen ook het vervoer voor je tijdens je vakantie Cambodja. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis Cambodja.

Stel je eigen Cambodja reis-samen

Voor reizigers, door reizigers

Met onze rondreizen Cambodja reis je buiten de gebaande paden. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Cambodja rondreizen van een aantal dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen, excursies en het vervoer al zijn geregeld. Eerst inspiratie voor jouw vakantie Cambodja? Kijk dan bij de complete Rondreizen Cambodja die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het echte Cambodja

Je rondreis Cambodja wordt bijzonder. Je bezoekt met een lokale gids het wereldwonder Angkor Wat en helpt de boeren op het platteland met het oogsten van rijst. De kinderen van een lokale school maken graag indruk op je met hun geleerde Engels. In het noorden maak je een boottocht bij zonsondergang door de natuur, terwijl je in het zuiden relaxt op de witte zandstranden. Slaap bij een gastgezin of in een traditionele paalwoning. Zo leer je tijdens jouw reis het echte Cambodja kennen. > Meer inspiratie voor rondreizen Cambodja.

Cambodja reizen tonle sapmeer

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast om naar Cambodja te reizen als wij? Anouk, Vincent en Rebecca, onze Cambodja-specialisten, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis Cambodja. Zij geven je advies over de slimste route voor jouw Cambodja reis, de handigste vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. Ook vertellen zij je eerlijk wat je kunt verwachten met reizen in Cambodja. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange reisdag of basic verblijf, maar ook over bijzondere ervaringen en lokale ontmoetingen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

 Volg ook ons Cambodja reisblog | Laatste update: 21 maart 2019

In ons laatste Cambodja blog lees je alles wat je moet weten over de Angkor Wat Tempels. Inclusief handige Angkor Wat tips!

Lees voor nog meer Cambodja-inspiratie ons blog met 10 redenen waarom óók jij naar Cambodja moet.