Kep Cambodja verse Krab

Holy crab in Kep

Kep Cambodja

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Kep
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 145,- p.p. bij 2 personen

✓ Proef verse krab op de Kep Crab Market aan de kust
✓ Relaxen op Rabbit Island (Koh Tonsay)
✓ Verblijf in een kleinschalig resort naast het Kep National Park

Overnachten: 2 nachten in kleinschalig resort
Excursie: Crab market en Rabbit Island tour
Maaltijden: 2x ontbijt
  • Overige excursies

  • Vervoer van/naar Kep

  • Maaltijden naast het ontbijt

  • Fooien

kep-rabbit-island-strand-palmen-300x225Dag 1 – Aankomst in Kep Cambodja

Vandaag reis je naar Kep aan de kust van Cambodja. Kep ligt op een half uur rijden van Kampot en staat bekend om de krabbenmarkt en het rustige strand. Het strand, Kep Beach, stelt niet veel voor maar je wordt hier ’s avonds wel getrakteerd op spectaculaire zonsondergangen. Je verblijft in een bungalow gelegen aan de heuvels van het Kep National Park. Vandaag staat er nog niks gepland en kun je een wandeling maken door het natuurpark of een bezoek brengen aan het dorp.

krab in kepDag 2 – Kep Cambodja Crab Market en Rabbit Island (Koh Tonsay)

Begin je dag met een bezoek aan de bekende krab markt in Kep. Na je rondleiding over de markt en een hapje neem je de ferry naar het Rabbit island, ook wel bekend al Koh Tonsay. Dit eiland ligt op zo’n 30 minuten varen vanaf de kust van Kep. Je komt aan op het witte strand versierd met palmbonen gelegen in een heldere zee, welke ideaal is om te snorkelen. De middag heb je hier vrij om te relaxen op het strand, de onderwaterwereld te ontdekken of een lunch te bestellen aan zee. Tegen het einde van de middag neem je de ferry terug naar Kep terwijl de zon langzaam in zee verdwijnt.

Dag 3 – Vertrek uit Kep Cambodjakampot pepper

Je neemt vandaag afscheid van Kep Cambodja. Je kunt je rondreis verschillende kanten op vervolgen. Ontdek de peperplantages in Kampot, Maak een jungletrekking in het Cardamom gebergte, of relax aan het strand op het eiland Koh Rong Samloem. Ook kun je vanuit Kep gelijk doorreizen naar het vliegveld in Phnom Penh. Ben je hier nog niet uit gekeken? Vraag ons dan gerust om een extra nacht aan je verblijf in Kep toe te voegen.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Special stay - Kep

Reissom: € 249,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 2 overnachtingen in comfortabel resort incl ontbijt, excursie met gids

Ons standaard verblijf in Kep is netjes met een klein zwembad.  Wil je het liever wat luxer, kies dan voor onze special stay. In onze special stay kijk je de zonsondergang vanuit de infinity pool. Het comfortabele en sfeervolle resort is net als de standaard accommodatie tegen een berg aan gelegen. Het is een kleinschalig resort wat naast een infinity pool ook een spa heeft waar je terecht kunt om helemaal te ontspannen tijdens een massage.

Welke optie wil je aanvragen?

Holy crab in Kep
Special stay - Kep
x