Koh Rong Samloem Cambodja

Even zen aan zee…

Koh Rong of Koh Rong Samloem

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Koh Rong (Samloem)
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 298,- p.p. bij 2 personen
Beste reistijd: november t/m mei

Voor een aantal dagen ontspannen op een bijna onbekend eiland hebben wij de perfecte plekjes gevonden. Voor de kust van Cambodja zijn honderden tropische eilandjes gelegen, omgeven door helderblauw water. De eilanden hebben spierwitte stranden, die een stuk rustiger zijn dan de stranden van het vasteland. Waar je in Sihanoukville een bruisende boulevard hebt met casino's en clubs, staan de eilanden in het teken van rust en ontspanning. Op Koh Rong of Koh Rong Samloem verblijf je in een bungalow aan een lang zandstrand. Vanuit je bungalow kun je genieten van een uitzicht over de zee.

Overnachten: 3 nachten in een sfeervolle bungalow
Excursie: geen
Transport: boottransfer Sihanoukville – Koh Rong – Sihanoukville
  • overige excursies

  • maaltijden

  • fooien

Koh Rong CambodjaDag 1 – Sihanoukville – Koh Rong of Koh Rong Samloem

Vandaag verlaat je het vasteland van Cambodja voor een paar dagen ontspanning op een van de Cambodjaanse eilanden Koh Rong of Koh Rong Samloem. Na ongeveer een uur op de ferry bereik je het eiland van jouw bestemming. Op de eilanden van Cambodja word je hartelijk verwelkomd door spierwitte zandstranden, kristalhelder water en groene palmbomen. Dit is precies wat wij ons voorstelden bij een bountyeiland!

Deze bouwsteen brengt je naar Koh Rong waar je vanaf de bootpier met een paar minuten naar je resort gevestigd op het witte zand wandelt. Je verblijft in een sfeervol ingerichte bungalow voorzien van alle gemakken. Koh Rong staat bekend om de vele backpackers op het eiland, maar jouw resort is gelegen aan een rustig strand waar een andere sfeer hangt. Op Koh Rong Samloem vind je de échte rust en sereniteit en hebben we meer keuze uit accommodaties. Lijkt dit je meer wat? Dan kun je dit onderaan deze pagina aanvragen.

Houd er rekening mee dat er geen pinautomaten op Koh Rong en Koh Rong Samloem aanwezig zijn. Zorg dus dat je voldoende contant geld bij je hebt.

cambodja eiland koh rong samloem stoel

Dag 2 en 3 – Relaxen op Koh Rong

De komende dagen staan in het teken van relaxen en even helemaal niks moeten. We hebben bewust geen activiteiten voor je ingepland. Ga lekker snorkelen, zwemmen of bakken op het strand. De eilanden Koh Rong en Koh Rong Samloem hebben beiden onontdekte stranden, geen infrastructuur en tussen de stranden in zijn de eilanden bekleed met jungle. De jungles kun je met een korte trekking op eigen gelegenheid ontdekken. Onze tip: neem ook ’s avonds eens een duik in de zee en zie hoe het plankton in het water op licht.

 

cambodja eiland bootje kohrongDag 4 – Einde van de bouwsteen

Vandaag verlaat je de Cambodjaanse eilanden. Afhankelijk van de vervolgplannen, plannen we een geschikte vertrektijd voor je in terug naar Sihanoukville. Vanuit hier kun je gelijk doorreizen naar het vliegveld in Phnom Penh of je reis vervolgen naar een actievere bestemming in het Cardamomgebergte.

Wil je liever nog wat langer relaxen? Vraag ons dan extra nachten voor je te plannen. Wil je na je verblijf op Koh Rong of Koh Rong Samloem ook nog het andere eiland ontdekken, dan is dat ook mogelijk en kunnen wij dit toevoegen aan je reisplan.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Verblijf op Koh Rong Samloem - Budget

Het buureiland Koh Rong Samloem is nog kleiner en idyllischer. Ben je op zoek naar rust en wil je echt aan alle hectiek ontsnappen, dan ben je hier op de goede plek.

Reissom: € 214,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 3 Overnachtingen in eenvoudige bungalow op Koh Rong Samloem, Boottransfer Sihanoukville – Koh Rong Samloem – Sihanoukville

Op Koh Rong Samloem bieden wij op Lazy Beach of Saracen Bay enkele eenvoudige bungalows bij het strand. Ben jij vooral op het strand te vinden of reis je met een beperkt budget, dan zijn deze eenvoudig ingerichte bungalows iets voor jou. De bungalows hebben een eigen badkamer en een ventilator aanwezig. Let op! Op basis van beschikbaarheid verblijf je op Lazy beach of op Saracen Bay. Met een verblijf op Lazy Beach doet de ferry er 1 uur en 45 minuten over.

Verblijf op Koh Rong Samloem - Standaard

Het buureiland Koh Rong Samloem is nog kleiner en idyllischer. Ben je op zoek naar rust en wil je echt aan alle hectiek ontsnappen, dan ben je hier op de goede plek.

Reissom: € 298,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 3 Overnachtingen in sfeervolle bungalow op Koh Rong Samloem, Boottransfer Sihanoukville – Koh Rong Samloem – Sihanoukville

Een korte ferryrit van een uur brengt je naar Saracen Bay op Koh Rong Samloem. Je verblijft hier in een sfeervolle bungalow nabij het strand, uitgerust met een eigen badkamer en airconditioning. Vanuit je kleine resort wandel je zo het strand op waar je in de avond keuze hebt uit verschillende restaurantjes.

Verblijf op Koh Rong Samloem - Comfort

Het buureiland Koh Rong Samloem is nog kleiner en idyllischer. Ben je op zoek naar rust en wil je echt aan alle hectiek ontsnappen, dan ben je hier op de goede plek.

Reissom: € 466,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 3 Overnachtingen in comfortabele bungalow op Koh Rong Samloem, Boottransfer Sihanoukville – Koh Rong Samloem – Sihanoukville

Een korte ferryrit van een uur brengt je naar Saracen Bay op Koh Rong Samloem Je verblijft in een modern ingerichte en comfortabele bungalow, voorzien van alle gemakken. Bewonder vanaf de veranda van je bungalow de fascinerende zonsondergangen van Saracen Bay.

Welke optie wil je aanvragen?

Even zen aan zee…
Verblijf op Koh Rong Samloem - Budget
Verblijf op Koh Rong Samloem - Standaard
Verblijf op Koh Rong Samloem - Comfort
x