Cambodja combineren met - Thailand monnikenCambodja combineren met Thailand, Laos of Vietnam

De hoogtepunten Angkor Wat en Phnom Penh mogen niet aan je reis ontbreken. Als je wat langer de tijd hebt kun je tijdens je Cambodja reis op het platteland verblijven, uitrusten aan de stranden of een trekking maken in het groene noorden. Maar Cambodja is ook geschikt om te combineren met de buurlanden Thailand, Laos en/of Vietnam.

Voeg onderstaande bouwstenen toe aan je Cambodja reis. Door ze te combineren kun je je eigen Indochina reis samenstellen.  Je kan ook kiezen voor een van onze samengestelde rondreizen, dan hoef je zelf niet meer te puzzelen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Cambodja specialisten helpen je graag verder.

Kies je favoriete Cambodja bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

Bouwstenen Laos

Reisschema: Pakse – Khong Island - Pakse
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 166,- p.p. op basis van 2 personen

Als je van Zuid-Laos zuidwaarts langs de machtige Mekong rivier naar Cambodja reist, passeer je het eilanden gebied Sipandone. In het droge seizoen, als het waterpeil langzaam is gezakt, worden veel eilanden drooggelegd en ontstaan er zo’n 4000 eilandjes.

Je verblijft op een van de grotere eilanden waar het leven zich op een langzaam tempo voltrekt. Fietsend kun je langs rijstvelden rijden of een poging wagen met een bootje de zoetwater dolfijnen te spotten.
verder lezen

Voeg deze bouwsteen toe aan je Cambodja reis!

Reisschema: Pakse – Tad Fane – Tad E Tu
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 108,- p.p. op basis van 2 personen

Midden op het Boloven plateau, in het zuiden van Laos, bevindt zich een oase van watervallen die zich tussen de frisgroene bomen in het regenwoud een weg naar beneden werken. De sfeervolle houten huisjes van je rustgevende eco-resort bieden een uitzicht op de spectaculaire, 200 meter hoge tweelingwaterval.

Vanaf je resort wandel je in eigen tempo door het groene landschap. Tijdens een optionele excursie bezoek je koffieplantages en sta je oog in oog met het boerenleven van de Laotianen.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Watervallen in Bolovenland
Special stay: boutique riverside hotel
Trekking op het Bolovenplateau
x
+
Reisschema: Luang Prabang
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 108,- p.p. op basis van 2 personen

Volgens veel reizigers is Luang Prabang een van de leukste plaatsen in Laos, door de ligging aan de legendarische Mekong rivier, de Laotiaanse gastvrijheid en gezellige straatjes. Met deze bouwsteen maak je op een ontspannen manier kennis met deze sfeervolle stad.

Monniken in oranje gewaden typeren het stadsbeeld en er zijn boeddhistische tempels op elke hoek van de straat te vinden. Daarnaast maak je ook een excursie naar de groene rijstvelden. Omgeven door groene bergruggen en omsloten door rivieren, biedt Luang Prabang wandel- en fietsmogelijkheden in de stad en door de weelderige natuur.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Beleef Luang Prabang
Special stay: boutique riverside hotel
Zonsondergang over de Mekong rivier
Kookcursus in de Laotiaanse keuken
x
+
Reisschema: Vientiane
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 154,- p.p. op basis van 2 personen

Vientiane is een slaperig stadje, gelegen aan de immense Mekong rivier. Je kunt hier heerlijk slenteren door de beboomde, wat rommelige straten, zonder het gevoel te hebben dat je in de hoofdstad verblijft. Hoewel Vientiane de hoofdstad is van Laos, doet het eerder aan als een groot dorp waar de stadse hectiek nog steeds ontbreekt.

Een ontspannend begin van je Laos reis met een transfer van de luchthaven en twee nachten verblijf in een comfortabel, centraal gelegen hotel.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Vive Vientiane
Special stay: modern boetiek hotel
x
+
Reisschema: Banlung
Reisduur: 4 dagen/ 3 nachten
Reissom: € 306,- p.p. bij 2 personen

Een individuele reis naar het afgelegen achterland van Noordoost Cambodja, een authentiek stuk waar nog maar weinig toeristen verblijven. Rond Banlung vind je kleine bergdorpen met hilltribes die ieder een eigen taal, cultuur en gewoontes hebben ontwikkeld. 

Je bezoekt een Tampuan stam met de bijzondere totempaal graven en je kunt verfrissende duiken nemen in watervallen en meren.
verder lezen

Reisschema: Phnom Penh – Kratie – Stung Treng – Laos grens
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 338,- p.p. bij 2 personen

Een reis langs de machtige Mekong rivier stroomopwaarts naar het zuiden van Laos. De onontgonnen gebieden trekken aan je voorbij terwijl je kennis maakt met het leven op en rond een van de beroemdste rivieren van de wereld. Je begint in Phnom Penh om vervolgens via kleine, ongerepte plaatsen de grens over te steken naar Laos. 

Onderweg kun je, als je geluk hebt, de beroemde Irrawaddy dolfijnen aanschouwen. De bouwsteen eindigt aan de grens met Laos waarvandaan je verder kunt reizen richting Pakse of kunt starten met de bouwstenen; Watervallen en Bolovenland of Eilanden in de Mekong van het Laos programma.
verder lezen

Bouwstenen Thailand

Reisschema: Bangkok
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 162,- p.p. bij 2 personen

Dit is de leukste manier om je reis door Cambodja te beginnen. Je wordt bij aankomst op de luchthaven naar je hotel gebracht aan Khao San road. Deze straat is vanwege de gezelligheid een begrip onder hen die ooit in Bangkok waren. Je verblijft in een sfeervol hotel met een heerlijk zwembad óp het dak van het hotel. 

De ochtend na aankomst is ter vrije besteding, ‘s middags ga je het echte Bangkok beleven. Op de fiets kom je door de buitenwijken van de stad waar het moderne leven nauwelijks aanwezig is. Je loopt met de fiets aan de hand over een lokale markt, rijdt vervolgens op smalle fietspaden over de kanalen die kenmerkend zijn voor Bangkok, de khlongs. Dan worden de fietsen in een boot geladen en vaar je over de rivier met tropische oevers, terug naar de stad.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Easy going Bangkok op de fiets
Special stay: boutique riverside hotel
x
+
Reisschema: Ko Chang
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 175,- p.p. bij 2 personen

Anders dan alle andere bouwstenen op deze pagina, ligt dit eiland in het zuidoosten van Thailand, nabij de Cambodjaanse grens. Het is makkelijk te bereiken vanuit Trat, direct na je reis door Cambodja. Ko Chang heeft witte zandstranden, dicht regenwoud en enkele bruisende watervallen. Het eiland is redelijk ontwikkeld met goede resorts. 

Op deze trip kun je relaxt luieren, zwemmen in verkoelende watervallen en een bezoek brengen aan het buureiland Ko Mak. Na een bezoek aan Ko Chang, regelen we gemakkelijk een transfer naar Bangkok voor je.
verder lezen

Bouwstenen Vietnam

Reisschema: Ho Chi Minh City
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 103,- p.p. bij 2 personen

Zwoele avonden, druk verkeer en groene parken waar mensen komen om te flaneren en te sporten na een lange werkdag. De stad Ho Chi Minh City, ofwel Saigon, leent zich goed om een kijkje te nemen in het dagelijkse leven in een stad die volop in ontwikkeling staat.

Hoge gebouwen kleuren de Skyline en staan in contrast met de rondrijdende Riksjarijders. Met een verblijf in ons centraal gelegen hotel sta je midden in de stad om het leven hier zelf te ervaren.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Skyline van het Zuiden
Special stay Ho Chi Minh City
x
+
Reisschema: Phnom Penh – Mekong Delta – Ho Chi Minh City
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 468,- p.p. bij 2 personen

In drie dagen reis je van Phnom Penh per boot door een bijzonder deel van de Mekong Delta naar Ho Chi Minh City in Vietnam. Diep in de Delta trek je er met roeibootjes op uit om de exotische natuur te zien, tropische vogels te spotten en kleurrijke fruitsoorten te proeven. 

Er wordt in comfortabele hotels in Cantho en Chau Doc overnacht. Een interessante manier om de reis van Cambodja naar Vietnam te overbruggen.
verder lezen

1
van
10
x

Verstuur je reisplan