laos cambodja rijstveld

biddend meisjeJe eigen Cambodja reis samenstellen bij Riksja Cambodja

Bij Riksja Cambodja heb je de mogelijkheid om zelf je reis samen te stellen met bouwstenen. Wij hebben zelf door Cambodja gereisd en weten precies welke plekken leuk zijn om te bezoeken en laten dit terugkomen in onze bouwstenen. Je reist bij ons met lokaal vervoer; boten en bussen. Dit geeft je de gelegenheid om de Cambodjaan en zijn leven beter te leren kennen. Op een aantal routes regelen we een minibusje, privé auto of binnenlandse vlucht voor je, puur voor het gemak en om een lange afstand wat sneller af te leggen. Kijk rustig welke bouwstenen je aanspreken en maak dan Mijn reisplan aan.

Wil je wat meer inspiratie of zien welke routes wij zelf gebruiken dan kun je gebruik maken van onze individuele rondreizen. Deze geven een goed beeld van de meest logische routes. Is een rondreis bijna naar wens maar wil je net even een nachtje langer op de ene plek of een bouwsteen toevoegen? Geen probleem, ook onze rondreizen kunnen we voor je aanpassen.

Onze ervaren Cambodja reisspecialisten helpen je vervolgens graag telefonisch verder. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een aanvraag te doen via Mijn reisplan of stuur ons een e-mail met je wensen en contactgegevens. Wij gaan dan voor je aan de slag om een reis samen te stellen.

Klik hier voor ons overzicht Cambodja bouwstenen