Cambodja-hotels met een hart

Slaapplekken met een hart. Eigenaren die zich inzetten voor de lokale gemeenschap, zich bezighouden met natuurbehoud of op een andere manier positieve impact op de wereld hebben. Dat zijn slaapplekken die wij omarmen en waar we jou graag kennis mee laten maken.

Deze eco-lodge in Mondulkiri, Cambodja, investeert in het behoud van het bos in de omgeving. Je bungalow is omgeven door bomen waar koeien en paarden omheen scharrelen: hier kom je even helemaal tot rust.

Boek je jouw reis inclusief een hotel met een hart, dan krijg je één nacht in dit hotel van ons cadeau (zie voorwaarden). Dit kun je telefonisch doorgeven aan de bestemmingsexpert of vermeld ‘hotel met een hart cadeau’ op het boekingsformulier.

 

pnong village 300x225
ontdek Mondulkiri
Reisschema: Mondulkiri
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 185,- p.p. bij 2 personen

Welke optie wil je aanvragen?

Puur en natuur
Vliegen door de jungle
Bezoek het Elephant Valley Project
x
+
Cambodja Cardamom gebergte-jungle
Cambodja Cardamom...
Reisschema: Phnom Penh – Chi Phat
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 256,- p.p. bij 2 personen

Welke optie wil je aanvragen?

Sunrise in het Cardamom gebergte
Expeditie door het Cardamom gebergte
x
+

Langs wereldwonderen en verborgen schatten

Cambodja individueel
Reisschema: Siem Reap - Angkor Wat – Kampong Thom – Sambor Prei Kuk - Kratie – Mondulkiri – Phnom Penh – Kampot – Koh Rong
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: € 1674,- p.p. bij 2 personen

Welke optie wil je aanvragen?

Langs wereldwonderen en verborgen schatten
Vespa foodtour
Dagexcursie Phnom Penh
x
+

Waarom naar Cambodja met Riksja Travel?

Maak nieuwe vrienden tijdens een bezoek aan een school op het platteland, dompel je onder in de oorlogsgeschiedenis in Phnom Penh of relax op de witte zandstranden in het zuiden. Tijdens onze Cambodja rondreizen slaap je in sfeervolle stadshotels, bungalows aan het strand of bij een vissersfamilie op de machtige Mekong. Wij regelen ook het vervoer voor je tijdens je vakantie Cambodja. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis Cambodja.