nicht geseht

Bouw je Cambodja-reis met kinderen

Individuele familiereis Cambodja

Met de kinderen een reis naar Cambodja maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Cambodja is geschikt voor het hele gezin. In Cambodja combineer mystieke tempelcomplexen met witte zandstranden en maak je vrienden tijdens een bezoek aan een school op het platteland. Waar mogelijk slaap je in familiekamers en anders regelen we twee kamers naast elkaar.  Onze reisfanaten helpen je graag met het samenstellen van de ideale rondreis voor jouw gezin.

 

Riksja Kids: samen de wereld ontdekken

Naast Cambodja bieden we nog een groot aantal (kindvriendelijke) bestemmingen aan. Een overzicht van bestemmingen waarvoor we familiereizen hebben opgezet vind je op de website van Riksja Kids. Riksja Kids bestaat uit een team van reizende ouders, grotendeels moeders, én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Kids

Verstuur je reisplan