Cambodja reizen - Angkor Wat

Rondreis Cambodja monnikenIndividuele rondreizen Cambodja

of een combinatie rondreis Cambodja, Thailand, Vietnam en/of Laos

Een rondreis Cambodja is een verrassende combinatie van eeuwenoude tempels, levendige jungles, plattelandsdorpen en witte zandstranden. Onze individuele rondreizen Cambodja zijn rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s, bouwstenen, met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Naast een rondreis Cambodja kun je bij ons ook een rondreis Cambodja-Thailand, een rondreis Cambodja-Vietnam of een rondreis Cambodja-Laos boeken.

Sluiten onze individuele rondreizen Cambodja nog niet volledig aan bij wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Cambodja specialisten Anouk, Rebecca en Vincent adviseren je graag. Wij maken je rondreis Cambodja precies zoals jij wilt!

Wil jij deze zomer nog weg? Speciaal voor de late of snelle beslisser hebben we een individuele zomer-rondreis samengesteld waarbij je al over 48 uur in het vliegtuig kunt zitten! Benieuwd? Bekijk alle reizen op Riksjatravel.nl! Liever zelf je reis samenstellen voor deze zomer met bouwstenen of onderstaande flexibele rondreizen, dat kan dat ook. We hebben dan twee weken nodig om de reis voor je vast te leggen.

Kies je favoriete Cambodja rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Hoogtepunten van Cambodja

Reisschema: Phnom Penh - Siem Reap – Sihanoukville – Koh Rong
Reisduur: 13 dagen / 12 nachten
Reissom: € 825,- p.p. bij 2 personen

Siem Reap en Phnom Penh zijn de hoogtepunten waarvoor de meeste reizigers naar Cambodja reizen. Wij hebben ervoor gekozen om deze steden met je eigen gids te verkennen, hierdoor leer je het land kennen door de ogen van de Cambodjanen zelf.

Je gids vertelt je meer over de historie van de Killing Fields en neemt je vervolgens mee naar het wereldwonder Angkor Wat. Via het kustplaatsje Sihanoukville zoek je vervolgens de ongerepte, witte stranden van het eiland Koh Rong op. De laatste dagen staan in het teken van ontspanning, zodat je uitgerust naar huis gaat.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Hoogtepunten van Cambodja
Dagexcrusie Siem Reap
x
+

Voeg deze rondreis toe aan je Cambodja reisplan!

Langs wereldwonderen en Cambodja stranden

Reisschema: Siem Reap - Angkor Wat – Kompong Khleang – Battambang - Phnom Penh – Chi Pat – Sihanoukville – Koh Rong
Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
Reissom: € 1188,- p.p. bij 2 personen

Tijdens deze complete Cambodja reis ontdek je het veelzijdige en ook nog ongerepte Cambodja. Waar je Cambodja gemakkelijk kan combineren met omliggende landen, hebben wij ervoor gekozen om je tijdens deze reis alleen onder te dompelen in Cambodja.

Naast de bekende hoogtepunten zoals Angkor in Siem Reap en de Killing Fields bij Phnom Penh bezoek je ook de groene natuur van het nog onbekende Cardamomgebergte. Voor de ontspanning zoek je aan het einde van de reis de verlaten strandjes van het eiland Koh Rong op.
verder lezen

Highlights en mystieke tempels: rondreis Thailand en Cambodja

Reisschema: Bangkok – River Kwai – Ayutthaya – Chiang Mai – Phnom Penh – Siem Reap – Bangkok
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: € 1398,- p.p. bij 2 personen

Een gevarieerde en complete rondreis door de landen Thailand en Cambodja. De hoogtepunten van beide landen zitten in de reis verwerkt met de mogelijkheid te eindigen in je hangmat aan het tropisch strand van Ko Chang.

Na je start in de bruisende hoofdstad Bangkok, slaap je in het natuurgebied Kwai aan een stille junglerivier. Maak in Cambodja kennis met de veelbewogen geschiedenis van Cambodja in Phnom Penh en reis naar Siem Reap waar het wereldwonder Angkor Wat op het programma staat. Tijdens de laatste rit terug naar Bangkok kun je een extra bouwsteen aan de Thailand en Cambodja rondreis toevoegen en relaxen op Ko Chang eiland.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Highlights en mystieke tempels: rondreis Thailand en Cambodja
Dagexcrusie Siem Reap
x
+

Indrukwekkend Indochina – Laos en Cambodja

Reisschema: Bangkok – Vientiane – Luang Prabang – Bolovenland – Mekong Delta – Siem Reap – Phnom Penh
Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
Reissom: € 1884,- p.p. bij 2 personen

Deze reis is bedoeld voor wie al in Thailand was, of voor wie kort kennis wil maken met Thailand maar daarna vooral veel wil zien in de onbekendere landen van Indochina. Vanuit Bangkok reis je naar de hoofdstad van Laos, Vientiane.

Net als in Bangkok is het boeddhistische geloof zichtbaar, veel tempels en monniken in oranje gewaad. Vervolgens bezoek je Luang Prabang waar de reis intensief begint. Je wandelt langs de rijstvelden en slaapt bij de lokale bevolking thuis. Dan verblijf je in het oerwoud, met denderende geluiden van de waterval, in het zuiden van Laos. Na een korte kennismaking met de dolfijnen in de Mekongrivier reis je naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Met een gids breng je een bezoek aan de Killing fields en het museum waar je meer leert over de ingrijpende geschiedenis van Cambodja. Voordat je terugreist naar Bangkok bezoek je volgens velen het mooiste tempelcomplex ter wereld, Angkor Wat.
verder lezen

Van Schilderbaai naar Tempelschat

Reisschema: Hanoi – Halong Bay – Hoi An – Ho Chi Minh City – Cu Chi tunnels - Mekong Delta – Phnom Penh – Siem Reap
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Reissom: € 1236,- p.p. bij 2 personen

Als je op zoek bent naar een echte Vietnam ervaring, maar je reis ook een bijzonder tintje wilt geven, dan kun je gemakkelijk het ongerepte Cambodja aan je reis toevoegen. Na de draken rotsen van Halong Bay, het knusse Hoi An en de kruiptocht door de Cu Chi tunnels, vaar je via de Mekong Delta de grens over naar Phnom Penh. 

Hier word je in de Killing Fields geconfronteerd met de ingrijpende geschiedenis van Cambodja. Je reist door Cambodja naar een van de mooiste en waarschijnlijk bekendste tempelcomplexen van de wereld; Angkor. Je overnacht in het charmante Siem Reap, waarvandaan je vervolgens richting huis vliegt.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Van Schilderbaai naar Tempelschat
Bezoek My Son
Kookles in Hoi An
x
+

Dwars door Indochina

Reisschema: Bangkok – Vientiane – Luang Prabang – Hanoi – Sapa – Halong Bay – HCMC – Mekong Delta – Phnom Penh – Siem Reap
Reisduur: 29 dagen / 28 nachten
Reissom: € 2134,- p.p. bij 2 personen

Een bijzondere en afwisselende reis vol hoogtepunten en ervaringen van de vier Aziatische landen die samen Indochina vormen. Door een kijkje te nemen in deze vier bestemmingen krijg je veel mee van de verschillende culturen en gewoontes van deze landen. In vier weken reis je van het bruisende Bangkok, via de groene rijstvelden, naar Laos.

Over de bergtoppen naar sereen Luang Prabang waar je ‘s ochtends gewekt wordt door klingelende tempelbellen. Druk getoeter brengt je terug in de tijd in Hanoi. Met jonk en al bevaar je de zeeën van Halong en betreed je de groene rijstvelden van Sapa. In Ho Chi Minh duik je het gangenstelsel van Cu Chi in om vervolgens per boot door te dringen in de waterwegen van Mekong. Via de Killing Fields van Phnom Penh baan je je een weg door de overwoekerde paden van boomwortels en ruïnes in het eeuwenoude tempelcomplex van Angkhor.
verder lezen

1
van
6

 

Algemene informatie individuele rondreizen Cambodja

Wat is inbegrepen in onze Cambodja rondreizen?

– Je overnachtingen met ontbijt. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening, tenzij anders vermeld
– Het vervoer zoals beschreven in het van-dag-tot-dag-programma
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is

Wat is niet inbegrepen in onze Cambodja rondreizen?

– De vlucht van Nederland naar Thailand (Bangkok) / Cambodja. We doen je graag een passend vluchtvoorstel bij je reis.
– Facultatieve excursies
– Entreegelden (zoals bijvoorbeeld entreekosten Angkor Wat, ter plaatse te voldoen)

Cambodja rondreis aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op je rondreis Cambodja te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je Mijn reisplan invult, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties en routes mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mailsturen of bellen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen

Verstuur je reisplan