Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
   klm vliegtuig cambodja

   Klik op de foto voor meer KLM info

   Vliegtickets Cambodja

   Een vliegticket Cambodja op maat

   Naast het op maat maken van jouw Cambodja reis, kan Riksja Cambodja ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Cambodja bouwstenen of een Cambodja rondreis).

   óf: zelf je vliegticket Cambodja zoeken en boeken

   Je kunt ook zelf je Cambodja vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of maak Mijn reisplan aan. Onze Riksja Cambodja reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

   Vliegen op Bangkok of Ho Chi Minh City

   Vanuit Nederland kun je vliegen op de belangrijkste steden van Cambodja; Siem Reap en Phnom Penh, maar vliegen op Bangkok in Thailand of Ho Chi Minh City in Vietnam is vaak goedkoper en met minder overstappen. Vanuit hier kun je gemakkelijk over land naar de grens reizen en je Cambodja reis beginnen. Hieronder staan de belangrijkste mogelijkheden naar Bangkok en Ho Chi Minh City.

   Vliegtickets Cambodja

   china airlines logo cambodja Laagseizoen vanaf €742,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
   Hoogseizoen vanaf €1042,- p.p. Economy Overstap geen
   klm logo cambodja Laagseizoen vanaf €768,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
   Hoogseizoen vanaf €875,- p.p. Economy Overstap geen
   air berlin logo cambodja Laagseizoen vanaf €836,- p.p. Economy Route Dusseldorf - Bangkok
   Hoogseizoen vanaf €975,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi
   singapore airlines logo cambodja Laagseizoen vanaf €1080,- p.p. Economy Route Amsterdam - Siem Reap Phnom Penh - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1211,- p.p. Economy Overstap Singapore
   malaysia airlines logo cambodja Laagseizoen vanaf €897,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC Bangkok - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1247,- p.p. Economy Overstap Kuala Lumpur
   malaysia airlines logo cambodja Laagseizoen vanaf €1081,- p.p. Economy Route Amsterdam - Siem Reap Phnom Penh - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1271,- p.p. Economy Overstap Kuala Lumpur
   cathay pacific logo cambodja Laagseizoen vanaf €957,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC Bangkok - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1307,- p.p. Economy Overstap Hong Kong

   Laagseizoen: half augustus-half december, eind december-eind juni
   Hoogseizoen: eind juni-half augustus, kerstperiode

   Inbegrepen

   Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Cambodja).

   Vliegen met KLM

   Klik hier voor meer informatie over vliegen met KLM

   De laagste vliegticket tarieven

   Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Cambodja vliegticket.

   Wijzigingen voorbehouden

   Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

   Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

   Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

   Binnenlandse vluchten

   Deze zijn vaak voordeliger in combinatie met een internationaal ticket. Hierboven staan al een aantal mogelijkheden. Vraag ons ernaar als je een binnenlandse vlucht in je reisroute wilt.

   Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Cambodja

    

   Klik hier om je Cambodja reis met bouwstenen samen te stellen
   of
   klik hier voor de Cambodja rondreizen pagina