rondreis cambodja - angkor monniken
klm vliegtuig cambodja

Klik op de foto voor meer KLM info

Vluchten Cambodja

Vliegtickets Cambodja

Naast het op maat maken van jouw Cambodja reis, kan Riksja Cambodja ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. Onze vluchtenkennis zetten we graag voor je om te zoeken naar de goedkoopste Cambodja vliegtickets met een korte overstap. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Cambodja bouwstenen of een Cambodja rondreis).

óf: zelf je vliegtickets Cambodja zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Cambodja vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vraag een van onze Cambodja reizen aan. Onze Riksja Cambodja reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

Hoe lang duurt vliegen naar Cambodja?

Vanuit Nederland kun je vliegen naar de luchthavens Phnom Penh of Siem Reap in Cambodja. De meeste vliegverbindingen zijn met de luchthaven in de hoofdstad Cambodja; Phnom Penh. Er is geen rechtstreekse vlucht naar Cambodja mogelijk, dus zul je onderweg een tussenstop moeten maken. Deze overstap is vaak in Singapore, Bangkok, Guangzhou of Hong Kong. De vliegtijden naar Cambodja variëren, afhankelijk van je overstap van +/-  14 tot 21 uur. Je kunt er ook voor kiezen om je overstap te verlengen met een overnachting om hier te stad te ontdekken.

Vliegtickets Cambodja

singapore airlines logo cambodja Laagseizoen vanaf €639,- p.p. Economy Route Amsterdam - Phnom Penh/Siem Reap - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1211,- p.p. Economy Overstap Singapore
Laagseizoen vanaf €675,- p.p. Economy Route Amsterdam - Phnom Penh/Siem Reap - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1390,- p.p. Economy Overstap Guangzhou
klm logo cambodja Laagseizoen vanaf €768,- p.p. Economy Route Amsterdam - Phnom Penh/Siem Reap - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1159,- p.p. Economy Overstap Bangkok/Kuala Lumpur
cathay pacific logo cambodja Laagseizoen vanaf €758,- p.p. Economy Route Amsterdam - Phnom Penh/Siem Reap - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1307,- p.p. Economy Overstap Hong Kong

Laagseizoen: half augustus-half december, eind december-eind juni
Hoogseizoen: eind juni-half augustus, kerstperiode

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Cambodja).

Vliegen met KLM

Klik hier voor meer informatie over vliegen met KLM

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Cambodja vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten

Deze zijn vaak voordeliger in combinatie met een internationaal ticket. Hierboven staan al een aantal mogelijkheden. Vraag ons ernaar als je een binnenlandse vlucht in je reisroute wilt.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Cambodja

 

Klik hier om je Cambodja reis met bouwstenen samen te stellen
of
klik hier voor de Cambodja rondreizen pagina